Карлос Сайнс вярва, че ще остане във Ферари и в следващите години


Карлос Сайнс вярва, че ще остане във Ферари и в следващите години
Снимка: GettyImages

1104 0

Пилотът на Скудерия Ферари Карлос Сайнс желае да продължи да се състезава за "черните кончета" и след 2022-а година от Формула 1. 27-годишният испанец замени Себастиан Фетел в италианския отбор и парафира за две години, за да остави "отворена вратата" за Мик Шумахер, който да го наследи след това.

Лидерът досега през сезона Шарл Льоклер и Сайнс се справят доста добре през този сезон, а директорът на Ферари Матиа Биното призна, че може да се удължи договра на испанеца в близките месеци.

"Важно е за моята кариера и искам да съм сигурен, че всичко ще е наред между мен и Ферари. Щастливи сме от работата си заедно и това, което постигаме. Близо сме да финализираме контракта, но е нужно да се изгладят някои детайли", каза Сайнс.

След солидния сезон миналата година, Сайнс се справя по-лошо от Льоклер през тази кампания, но призна, че това се дължи на по-слабата му аклиматизация към болида.

"Имам да наваксвам още в работата си с колата, тъй като не я чувствам на 100%. Важното е, че взимаме точки и се надявам така да продължим", анализира още Карлос Сайнс-младши.

А защо цари разочарование в Мерцедес, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички