Карлос Сайнц разкри целите си за предстоящия сезон във Формула 1


Карлос Сайнц разкри целите си за предстоящия сезон във Формула 1
Снимка: Getty Images

1431 0

Пилотът на Ферари - Карлос Сайнц, се стреми да подобри статистиката си от сезон 2022. Испанецът спечели първото си състезание във Формула 1 миналия сезон на "Силвърстоун" и също си осигури няколко полпозишъна. Въпреки това той беше втория най-добър в Скудерията след своя съотборник Шарл Льоклер.

На "Силвърстоун" испанецът спечели първия си полпозишън и състезание. На въпрос каква ще бъде целта му през този сезон, Сайнц каза, че фокусът ще бъде върху постигането на по-добри резултати.

"Мисля, че приоритет за отбора е да направи още една крачка напред, както направихме миналата година. Сега искаме да направим още една стъпка и определено да влезем битката за титлата и да бъдем конкурентоспособни. В същото време ще се опитаме да се подобрим във всички области, които сме си поставили като цели", сподели Сайнц в интервю.

Карлос Сайнц завърши миналия сезон на петата позиция сред всички пилоти, като пред него бяха само имена като Джордж Ръсел (Мерцедес), Серхио Перес (Ред Бул), Шарл Льоклер (Ферари) и разбира се, шампионът Макс Верстапен. Изглежда, че испанецът ще иска да подобри представянето си и има желанието да донесе първа световна титла за Скудерията от 15 години насам.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Никола Цолов направи крачка към Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички