Гран При на Великобритания по ТВ: Къде да гледаме надпреварата от Формула 1?


Гран При на Великобритания по ТВ: Къде да гледаме надпреварата от Формула 1?
Снимка: Getty Images

1957 0

На днешния ден (9 юли) ще се състои състезанието за Голямата награда на Великобритания във Формула 1. Световният шампион Макс Верстапен ще търси пета поредна победа през сезона, а останалите пилоти от решетката ще направят всичко възможно да сложат край на неговата доминация.

Във вчерашната (8 юли) квалификация нидерландският пилот на Ред Бул направи очакваното и спечели своя пети пореден полпозишън, записвайки най-добро време от 1.26:720. Болидите на Макларън обаче също впечатлиха и се наредиха на второ и трето място, съответно Ландо Норис и Оскар Пиастри.

Макс Верстапен продължава да води във временното класиране преди Гран При на Великобритания. Двукратният световен шампион има актив от 229 точки, цели 81 пункта преднина пред втория - съотборникът си от Ред Бул Серхио Перес. Трети пък е Фернандо Алонсо от Астън Мартин със 131 точки в актива си.

Къде да гледаме Гран При на Великобритания?

Същинското състезание на "Силвърстоун" е с начален час 17:00 (българско време). То ще бъде предавано пряко в ефира на "Diema Sport 2", разбира се, Вие ще може да проследите Гран При на Великобритания във Формула 1 НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички