Гран при на Катар във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме състезанието?


Гран при на Катар във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме състезанието?
Снимка: Getty Images

2610 0

Уикендът във Формула 1 в Катар продължава с надпреварата за Голямата награда на страната днес (8 октомври). Във вчерашния ден Макс Верстапен си осигури световната титла на спринта на "Лусаил", но със сигурност ще търси победата и на състезанието днес.

Макс завърши на втората позиция във вчерашния спринт и грабна 7 точки, които му бяха абсолютно достатъчни, за да се поздрави с третата си поредна световна титла и да се нареди до легенди по този показател като Ники Лауда, Айртон Сена, Джак Брабъм, Джаки Стюарт и Нелсън Пике.

Припомняме, че Ред Бул вече също си осигури световната титла при конструкторите, след като Верстапен им я донесе при победата на Гран При на Япония преди 2 седмици.

Верстапен си осигури старт от полпозишън, след като взе победата на квалификацията в петък, записвайки най-добро време от 1:23.778. Зад него пък ще стартират двамата пилоти на Мерцедес - Джордж Ръсел и Люис Хамилтън.

Къде да гледаме Гран при на Катар по ТВ?

Надпреварата е с начален час 20:00 (българско време) и ще бъде предавана пряко по Diema Sport 3. Разбира се, Вие ще може да проследите Гран При на Катар НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички