Формула 1: Гран При на Белгия - къда да гледаме надпреварата по ТВ?


Формула 1: Гран При на Белгия - къда да гледаме надпреварата по ТВ?
Снимка: Getty Images

1683 0

Лятната пауза във Формула 1 е почти на хоризонта, но преди това предстои състезанието за Голямата награда на Белгия, което ще се проведе на емблематичната писта "Спа" днес (30 юли).

Големият въпрос продължава да бъде следният: Ще се намери ли кой да спре Макс Верстапен? Нидерландският пилот се е запътил към осми пореден успех през сезона и гледа стремглаво към завоюването на третата си поредна световна титла.

Двукратният световен шампион загря подобаващо, спечелвайки спринта на "Спа" в съботния ден, който му донесе допълнителни 8 точки във временното класиране. Макс постигна победа и в квалификацията в петък (28 юли), но бе наказан по-рано през седмицата, тъй като смени своята скоростна кутия за пети път през кампанията и ще стартира с 5 места назад.

Редицата днес на "Спа" ще бъде поведена от Шарл Льоклер (Ферари), монегаскът ще бъде последван от Серхио Перес (Ред Бул) и седемкратният световен шампион Люис Хамилтън (Мерцедес).

Къде да гледаме Гран при на Белгия?

Надпреварата на "Спа" ще стартира в 16:00 (българско време). Тя ще бъде предавана пряко в ефира на Diema Sport 3. Разбира се, Вие ще може да проследите Гран При на Белгия във Формула 1 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички