Брад Пит и Луис Хамилтън правят филм за Формула 1 - холивудската звезда в главната роля


Брад Пит и Луис Хамилтън правят филм за Формула 1 - холивудската звезда в главната роля
Снимка: GettyImages

1768 0

Компанията „Apple Studios“ потвърди, че е придобила правата за създаването на филм за Формула 1, като в главната роля ще е холивудската звезда Брад Пит, а продуцент ще е 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън.

Автор на сценария е Ерън Крюгер, а режисурата е поверена на Джоузеф Косински. Двамата работеха заедно по продължението на хита “Топ Гън” от 1986 - “Топ Гън: Маверик”, който сега се излъчва в кината в цял свят.

Новият филм за Формула 1 все още не разполага с име. Брад Пит ще играе ролята на вече пенсиониран пилот, който се връща на пистата, където кара със свой съотборник дебютант. Двамата да се борят срещу фаворитите в шампионата.

Брад Пит е показвал своя интерес към моторните спортове. Той развя флага на старта на „24 часа на Льо Ман“ през 2016 година. Няколко години той работи по проект за филм, посветен на американската легенда Каръл Шелби, който се превърна в популярния „Форд срещу Ферари“.

Вижте още: Люис Хмаилтън разкри на кого е фен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички