Люис Хамилтън отговори на слуховете за оттеглянето си от Формула 1


Люис Хамилтън отговори на слуховете за оттеглянето си от Формула 1
Снимка: Getty Images

2097 0

След разочароващ старт на сезона с Мерцедес, който не отговаря на очакванията, Люис Хамилтън трябваше да отговори на слуховете за бъдещето си във Формула 1. 37-годишният пилот свидетелства за мотивацията си да продължи да се състезава със съобщение в своя Instagram. Хамилтън отрече по категоричен начин слуховете за своето пенсиониране. 

Работейки върху моя шедьовър, аз ще реша кога ще бъде завършен“, написа Люис Хамилтън, който едва 13-и на Гран при на Емилия-Романя миналата неделя в Имола.

Едва седми във временното класиране с 28 точки, Люис Хамилтън е на цели 58 зад Шарл Льоклерк , настоящият лидер. Но няколко месеца след дуела му за титлата с Макс Верстапен, Хамилтън вече се бори основно със собствената си кола. „ Вече не съм в надпреварата за шампионата, това е сигурно, няма съмнение - ще бъде сложна година“, стартира фаталистично Хамилтън на изхода на Имола.

Мерцедес вече има няколко дни за работа върху едноместния автомобил на пилота си преди Гран при на Маями, което ще се проведе на 8 май. " Аз съм 100% отдаден на този отбор и не искам да променям въздуха, защото преминаваме през труден период. Не е в ДНК-то ми да отстъпя, Хамилтън също реагира след последната Гранд Прайс. Можем да решаваме проблеми . Ще бъде сложна година, но ще я преживеем заедно. Просто трябва да работим, за да не сме в същото положение следващата година."

Междувременно босът на Мерцедес направи коментар след слабото представяне на пилота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички