Босът на Алпин категоричен, че Фернандо Алонсо ще продължи да дава най-доброто от себе си


Босът на Алпин категоричен, че Фернандо Алонсо ще продължи да дава най-доброто от себе си
Снимка: Getty Images

2989 0

Шефът на отбора на Алпин от Формула 1 - Отмар Шафнауер, вярва, че Фернандо Алонсо ще продължи да дава 100% от себе си за френския тим до края на 2022г., въпреки бъдещето му преминаване към Астън Мартин през предстоящата 2023 година.

"Нямам абсолютно никакви притеснения за остатъка от сезона. Нашите цели са доста ясни. Искаме да завършим поне четвърти в класирането при конструкторите. Мисля, че третото място е твърде далеч. Фернандо също осъзнава това. Той е професионалист. След като сложи нашия шлем, осъзнах, че е готов на всичко в името на отбора", категоричен бе Шафнауер пред медията "Auto Motor und Sport".

В момента испанският пилот на Алпин се намира на десетата позиция във временното класиране на Формула 1 с актив от 40 точки. Мнозина са убедени, че Алонсо ще направи всичко възможно след паузата в спорта, за да излезе още по-напред, преди да си каже "чао" с отбора на Алпин в края на кампанията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хамилтън разказа за едно от най-тежките си предизвикателства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички