Алонсо вярва, че Астън Мартин трябва да работи доста, ако иска да е световен шампион във Формула 1


Алонсо вярва, че Астън Мартин трябва да работи доста, ако иска да е световен шампион във Формула 1
Снимка: Getty Images

1462 0

Двукратният световен шампион Фернандо Алонсо е на мнение, че отборът на Астън Мартин все още трябва да поработи, преди да излъчи световен шампион, въпреки че британският отбор определено е най-подобреният във Формула 1 този сезон.

"Мисля, че в момента трябва да сме здраво стъпили на земята. Целта на отбора е просто да направи добър сезон. Момчетата се бореха много през 2022 година. Така че мисля, че трябва да повървим, преди да започнем да бягаме. И мисля, че сегашната кампания трябва да ни направи по-добри, да опознаем болида по-добре, да започнем нов проект от първия ден", каза Алонсо за "Bang & Olufsen".

"Надявам се да имаме повече подиуми, надявам се да се борим за победи в състезанията. Но когато става въпрос за световната титла, то ние трябва да бъдем перфектни, а това изисква страшно много работа", добави Алонсо.

Може да се каже, че Фернандо Алонсо е най-голямата изненада за сезон 2023 във Формула 1. Въпреки че е на 41 години, той продължава да се представи на високо ниво и е спечелил подиуми във всяко едно състезание до момента през кампанията. Астън Мартин наистина впечатлява, а в отбора вече нямат търпение да започнат да печелят състезания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички