Дълъг разговор между Еди Хърн и Антъни Джошуа след загубата от Олександър Усик - Какво са си казали двамата?


Дълъг разговор между Еди Хърн и Антъни Джошуа след загубата от Олександър Усик - Какво са си казали двамата?
Снимка: Gulliver/GettyImages

5828 0

Джошуа - Усик II e вече в историята. Украинецът разказа играта на Ей Джей в Джеда, Саудитска Арабия и успя да запази поясите си в тежка категория на световния бокс. Еди Хърн разкри за едночасов телефонен разговор между него и Джошуа, в който са били казани доста неща.

"След срещата с Ей Джей говорихме час по телефона. Разбира се, той бе разочарован, наложи се да му напомня какво е постигнал в спорта, от каква крехка възраст е мечтал за това и колко много наистина е направил за бокса. Казах му да не забравя колко стадиони е пълнило името му и в какви мачове се е боксирал, разбира се, не пропуснах и най-важното - убедих го, че трябва да вдигне главата високо и да продължи напред", сподели Еди Хърн пред "The Telegraph".

Антъни Джошуа изглеждаше много разочарован минути след като Олександър Усик бе обявен за победител миналата събота (20 август). Ей Джей буквално изперка и започна да се държи доста странно по време на интервютата на ринга, а дори си позволи да хвърли поясите на Усик извън ринга. За огромно щастие украинецът не реагира по никакъв начин и не се стгина до ексцесии, по-късно обаче стана ясно, че Ей Джей е имал спречкване с един от треньорите на опонента си близо до съблекалните.

Сега боксовите фенове с нетърпение очакват да видят какво ще е следващото предизвикателство в кариерата на Антъни Джошуа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо всъщност Антъни Джошуа хвърли поясите на Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички