Знаете ли че: Силвестър Сталоун е бил на косъм от смъртта по време на снимките на "Роки 4"


Знаете ли че: Силвестър Сталоун е бил на косъм от смъртта по време на снимките на "Роки 4"
Снимка: Getty Images

8489 0

Прочутият актьор Силвестър Сталоун публикува в официалния си канал в платформата YouTube документален филм за събитията, които са се развивали зад кулисите по време на снимките на филма "Роки 4".

Първият филм от легендарната поредица, запалила не един и двама мъже по бокса, излиза през далечната 1976 година, а последният "Роки 6" е от 2006 година. Последваха два филма със заглавия "Creed", в които синът на световноизвестния баскетболист Майкъл Джордан - Майкъл Б. Джордан, изигра главната роля...

Феновете на лентата с изненада разбраха, че Сталоун е бил на косъм от смъртта, докато е снимал емблематичната битка с Долф Лундгрен! Въпреки цялата хореография и репетиции, боят между двамата по време на снимките на "Роки 4" е изпратил главния актьор в болница за цели 4 дни. Смъртоносният удар на Лундгрен, разбира се, влезе във финалната версия на филма:

"Получих сериозни наранявания докато снимах. Екипът трябваше да ме изпрати бързо от Канада в интензивно отделение в калифорнийска болница", разказа той пред "The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone", който беше публикуван в YouTube.

"Той ме разби! В този момент не чувствах нищо. Сърцето ми започна да бие силно по-късно същата вечер. Кръвното ми скочи до 260 и почти бях близо до разговор с ангелите. Следващото нещо, което си спомням, беше, че лежах в интензивното отделение, заобиколен от монахини", сподели актьорът, добавяйки, че веднага щом се възстановил, се върнал на снимачната площадка.

Самият филм излезе през 1985 г. и е написан и режисиран от самия Силвестър Сталоун. Въпреки че прожекцията получи смесени отзиви, той все пак спечели 300 милиона долара в световен мащаб и се превърна в един от най-гледаните спортни филми за всички времена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички