Тайсън Фюри остави феновете с "отворена уста" с последната си тренировка (ВИДЕО)


Тайсън Фюри остави феновете с "отворена уста" с последната си тренировка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7833 0

Тайсън Фюри несъмнено е един от най-великите боксьори за всички времена. През тази година той завърши епичната трилогия с Дионтей Уайлдър, като го победи в последната среща чрез нокаут, с който оформи показателите си срещу него - 2 победи и 1 равенство.

Това бе последният мач за него до момента, като мнозина останаха несигурни какво точно крие бъдещето за него, което е и съвсем нормално, предвид това колко непредвидим е Циганския крал. Някои го призовават за бой срещу Дилиън Уайт преди да срещне Олександър Усик/Антъни Джошуа за обединяване на коланите.

Други обаче дори вярват, че му е време да се пенсионира. Изненадващо или не, но сред тях е и неговият баща Джон. От последните кадри от тренировка на Тайсън Фюри, достигнали до широката общественост, далеч не изглежда сякаш има такива намерения.

Британецът изглежда изключително целеустремен и освен това демонстрира забележителна скорост, имайки предвид размерите му, с което изуми феновете и спечели техните възхищения. Можете да видите кадрите във видеото по-долу.

Колкото до въпросното потенциално отказване, не бе отдавна случаят, в който бащата на Тайсън Фюри го посъветва да спре с бокса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички