Зауерланд: В момента готвим дата за новия мач на Кубрат, не сме забравили за Джошуа


Зауерланд: В момента готвим дата за новия мач на Кубрат, не сме забравили за Джошуа
Снимка: БГНЕС

1393 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев все още се интересува от битка с шампиона Антъни Джошуа. Двамата трябваше да се боксират миналия октомври, но две седмици преди мача българинът се отказа от срещата заради контузия. 

Софиянецът бе заменен от Карлос Такам, който загуби със спорен технически нокаут в 10-я рунд. Все още обаче Пулев е претендент №1 за титлите на IBF, WBO и IBO. В интервю за "SkySports" промоутърът на българина Нисе Зауерланд разкри, че Кобрата все още иска да се боксира с британеца.

"Бих казал, че Кубрат все още е сред тримата, или четиримата най-добри в тежка категория, така че мачът с AJ не е забравен. Разбира се, че Пулев още иска мача. Не знам обаче дали Джошуа иска. Това ще е голям мач за Пулев. С последните си мачове Кубрат засенчи световния шампион, засенчи и всички шампиони в тежка категория, той е суперзвезда", сподели Зауерланд.

"В момента планираме следващия мач. Кубрат е много разочарован, че трябваше да се откаже от мача с Джошуа", допълни още промоутърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички