Кобрата даде прогноза за Уайлдър - Ортис и отсече: Мразя мамещите с допинг


Кобрата даде прогноза за Уайлдър - Ортис и отсече: Мразя мамещите с допинг
Снимка: БГНЕС

2233 0

Кубрат Пулев даде прогнозата си за изключителното зрелище, което очакват феновете в САЩ - Дионтей Уайлдър срещу Луис Ортис. Кобрата даде категорична прогноза в полза на световния шампион на WBC и отсече, че допингът няма място в професионалния спорт и наказанието на Ортиз е трябвало да бъде много по-тежко от това да не се боксира около 8 месеца.

Кубинецът беше хванат да използва забранени стимуланти преди битката си с Уайлдър през миналата година, но в професионалния бокс наказанията за подобни действия не са толкова тежки, колкото в други спортове.

"И двамата са много добри боскьори, но Уайлдър ще спечели. Ортсз не трябваше изобщо да получава шанс за такъв двубой, след като го хванаха с допинг. Не е честно спрямо другите боксьори, когато измамниците могат да се завърнат на ринга толкова бързо. Всеки, който мами и е хванат със забранени стимуланти, трябва автоматично да получава 2 години наказание. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамниците, защото работя твърде упорито, за да постигна максимума", категоричен беше Пулев пред "Fightnews".

Двубоят между Дионтей Уайлдър и Луис Ортис е в неделя (04.03) 5 часа сутринта българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички