Кубрат Пулев обяви от Чикаго кога и къде ще е следващият му двубой в бокса


Кубрат Пулев обяви от Чикаго кога и къде ще е следващият му двубой в бокса
Снимка: БГНЕС

1993 0

Скоро Кубрат Пулев ще завърти цяла година, в която  не се е качвал на боксовия ринг. За последно той се боксира през април миналата година, когато в столичната зала "Арена Армеец" спечели в 12 рунда срещу Кевин Джонсън. Скоро обаче се очаква неговият съперник да бъде обявен.

В момента Кобрата е в Чикаго, където освен че ще подкрепя своя брат Тервел Пулев в 8-ия му професионален мач, търси варианти за следващ свой двубой, който почти със сигурност ще бъде в САЩ. Това каза самият той по време на една от тренировките, които проведе във "Ветровития град".

"Обсъждах с екипа си двубой срещу Томаш Адамек в Чикаго, като мачът трябваше да е през май или юни. Той обаче вече има подготвена битка на 21-и април в Полша и не може да потвърди участие за датите, на кооито сме се спрели ние", каза Пулев, цитиран от "Fightnews".

"Чикаго е страхотно място, особено за бокс. Това е страхотен град, в който има много българи, поляци и други източноевропейски нации, които искат да видят добри мачове. Сигурен съм, че ще се бия тук, поне веднъж, а след това ще видим какво ще стане", каза още Пулев.

Идеята е следващият двубой на Кобрата да бъде в Чикаго, като българинът в момента е в много близки отношения с местната промоутърска компания "Hitz Boxing". Повече информация за отношенията между двете страни четете в материала на Sportlive.bg: Американците, които се опитват да привлекат братята Пулеви.

Иначе взаимоотношенията меежду Кубрат Пулев и "Зауерланд" са доста обтегнати в последните две години, а освен това германската промоутърска компания има сериозни финансови проблеми.

Що се отнася до следващия двубой на Кобрата, то той е готов да се изправи срещу всеки, но има предпочитания към полската боксова школа. "Готов съм да се бия с всеки и навсякъде, но бих се пробвал с някой от полските боксьори - Артур Шпилка, Мариуш Вах. Ще ги бия в собствения им град".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички