Задава се здрав сблъсък - Пулев срещу Усик?


Задава се здрав сблъсък - Пулев срещу Усик?
Снимка: Getty Images/Guliver

16374 0

Докато и двамата са без противници за следващия си бой, евентуална битка между Кубрат Пулев и Александър Усик е доста добра идея. Това пише изданието boxinginsider.com. На украинеца му предстои дебют в тежка категория, а всички добри бойци в дивизията са заети за края на годината. Затова най-смислен изглежда евентуален мач срещу Пулев.

Усик трябваше да дебютира на 25 май срещу Карлос Такам. Контузия обаче му попречи да излезе на ринга. Сега той е в търсене на подходящ съперник и според boxinginsider.com идеалният вариант е българският боксьор. "Битката между двамата има идеален смисъл. Пулев не само ще предложи сериозно предизвикателство на Усик, но и ще му проправи път за мач срещу победителя от реванша Антъни Джошуа - Анди Руис за титлата на IBF", пише изданието.

След загубата от Владимир Кличко през 2014 година, Пулев е в серия от 7 поредни победи. В момента той е задължителен претендент за титлата на IBF. А на какъв сериозен противник наскоро Кобрата е отказал да се бият вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички