За втори пореден ден допинг ченгета тестваха Кубрат Пулев на Белмекен


За втори пореден ден допинг ченгета тестваха Кубрат Пулев на Белмекен
Снимка: БГНЕС

1546 0

За втори пореден ден допинг ченгета от Световната антидопингова агенция (WADA) посетиха Кубрат Пулев на високопланинската спортна база "Белмекен", за да му направят проверка. Боксьорът се готви за битката си с Антъни Джошуа за световната титла на IBF, а от WADA искат да са сигурни, че българинът "играе" по правилата.

В неделя допинг ченгета посетиха Пулев за допинг контрол, като за това съобщи самият той в социалните мрежи. Днес, отново чрез социалните канали, Кобрата обяви, че за втори пореден ден е бил тестван от WADA. Кобрата позира на Белмекен с документ, удостоверяващ проверката, а към снимката написа: "Аз ще съм световен шампион, където и да е мачът".

Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се очаква да се проведе на 12 декември в зала "О2 Арена" в Лондон. Кобрата трябваше да се боксира с Ей Джей още през 2017-а, но тогава контузия му попречи да се качи на ринга срещу британеца. През 2014-а бългиранът отново се би за пояса на IBF, но срещу Владимир Кличко, когато беше нокаутиран в петия рунд. След мача Кобрата отправи прословутата си реплика "продължаваме напред".

Междувременно компютърна симулация предрече, че Кубрат Пулев ще победи Антъни Джошуа с нокаут (видео и подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички