Еди Хърн призна: Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да бъде преместен


Еди Хърн призна: Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да бъде преместен
Снимка: Instagram

2189 0

Промоутърът на големия световен шампион в тежката категория на бокса Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че двубоят на неговия клиент срещу българския претендент Кубрат Пулев може да бъде преместен и да не се състои в Лондон.

Причината за това е фактът, че той иска на всяка цена да има публика по трибуните - нещо, което не е никак сигурно за оригинално планираното място. Очакваната загуба за шампиона, ако няма публика по трибуните, е около 8 милиона паунда.

"Ще се опитаме да присъстват фенове, което означава, че мачът може да се премести в чужбина. Проблемът е, че никой в Англия не може да гарантира, че през декември ще бъдат допуснати зрители на спортни прояви. Да не говорим за януари или февруари. Хората със сигурност няма да си купят билети за събитие през април и май, тъй като не се знае какво ще бъде отворено и какво ще бъде позволено" - заяви Хърн.

Той до последно се надяваше мачът на 12 декември да се играе пред малка публика в лондонската зала "О2 Арена", но след обявяването на национална карантина този вариант изглежда все по-малко вероятен. А какъв краен изход предрече компютърна програма за двубоя между Джошуа и Пулев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички