Вместо руснак - американец: Кубрат Пулев има нов съперник


Вместо руснак - американец: Кубрат Пулев има нов съперник
Снимка: Lap.bg

3517 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се очаква да се завърне на ринга на 14 май за боксовата галавечер в Калифорния, когато в главното събитие ще се бие неговият по-малък брат Тервел. Кобрата трябваше да се изправи срещу руснака Андрей Федосов, но вместо това ще се боксира срещу американеца Джери Форест.

Не е ясна причината за оттеглянето на Федосов от битката за Пулев, но в оставащия месец Кобрата ще трябва да се подготвя за мач срещу Джери Форест. Американският боксьор може да се похвали с битки срещу някои от водещите боксьори в света и определено не бива да бъде подценяван от Кубрат.

На професионалния ринг Форест има 26 победи, 4 равенства и само 2 загуби. През миналата година Форест е провел две битки - срещу Жилей Жанг и Майкъл Хънтър, като и в двата случая се стига до равенство. През 2020-а пък Джери Форест губи от Карлос Такам, който се е бил срещу Антъни Джошуа за световната титла през 2017-а.

Последната победа на Форест е през есента на 2019-а, когато побеждава Мартез Уилямсън още в първите секунди на втория рунд. Мачовете на Джери Форест срещу Жанг, Хънтър и Такам може да видите във видеата по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички