Олександър Усик: Искам да се бия с Тайсън Фюри... Няма да кажа "НЕ" и на трети мач с Антъни Джошуа


Олександър Усик: Искам да се бия с Тайсън Фюри... Няма да кажа "НЕ" и на трети мач с Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

1864 0

Световният бокс чака с нетърпение евентуалния двубой между Олександър Усик и Тайсън Фюри, който да обедини титлите при най-тежките. Украинецът обаче заяви, че първо иска да си почине, преди да стъпи на ринга отново, но в същото време сподели, че не би отказал и трети двубой с Антъни Джошуа.

"Искам да се бия с Фюри, това ще е двубой, който целия свят иска да види. Определено ще има интерес, а и той е луда глава, добре си го знаем. Сега обаче на дневен ред е моята почивка. През последните 6 месеца тренирах здраво и е време за отдих. Мач с Тайсън през декември със сигурност няма да има", сподели украинецът на пресконференция в Украйна.

"Не знам какво ще реши екипа на Фюри за мач догодина, нищо не е сигурно докато не стане официално. Ако евентуално се оттеглят, не бих казал "не" и на трети мач с Антъни Джошуа, ще видим какво ще донесе бъдещето", допълни още шампионът в тежка категория.

Със сигурност можем да влезем в положението на Усик, все пак той е баща, има семейство и деца, на които трябва да обърне внимание. В същото време в родината му цари война. С интерес ще очакваме да разберем кой ще бъде следващия опонент на украинеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайсън Фюри с бясно съобщение до Олександър Усик!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички