Усик посочи с кой му е интересно да се боксира, освен с Тайсън Фюри


Усик посочи с кой му е интересно да се боксира, освен с Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

9717 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBA, WBO и IBF - Александър Усик , посочи с кой друг съперник би искал да премери сили, с изключение на Тайсън Фюри. Украинците трябва да се бият с "Циганския крал" за обединение на всички значими заглавия в категорията.

„Ще се оттеглите ли, ако Фюри реши да сложи край на кариерата си? Ще виждам какво ще стане. Не искам да говоря на глас. Освен Тайсън Фюри, имате Дионтей Уайлдър. Не виждам повече интересни боксьори “, заяви Усик в интервю за "ВВС".

"Защо казах това? Защото цялата работа, която върша на тренировъчния лагер, е много трудна психически и физически. Не виждам семейството си шест месеца. Да върша тази работа само за "излез и се боксирай" някак си не ми се иска вече.

Колко пъти съм излязъл на ринга и като любител и сега вече не искам да горя като феникс. Искам да направя няколко готини битки. Мисля, че с момчетата, които сега са на върха, стигнахме точката, в която можем да направим това" , допълва боксьорът. А ето кога вероятно ще се проведе мачът му с Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички