Всички зрелищни битки, които са в картата на бокс спектакъла Антъни Джошуа - Анди Руис


Всички зрелищни битки, които са в картата на бокс спектакъла Антъни Джошуа - Анди Руис
Снимка: Screenshot

12693 0

Безспорно вниманието на феновете на световния бокс ще бъде приковано към реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис, който ще се проведе в събота вечер. Както е известно, на 1-и юни мексиканецът поднесе най-голямата изненада в скорошната история, когато нокаутира непобедения до тогава британец и отне трите му шампионски титли. Сега обаче Джошуа е готов за реванш и ще направи всичко по силите си, за да се върна на върха. Двубоят между двамата в Саудитска арабия обаче не е единственият мач, който приковава вниманието на феновете. 

Други двама от най-добрите в тежка категория също ще се бият на специалната гала вечер в азиатската държава. Особено интересно ще е в 3-ия мач за деня, в който Дилиън Уайт се завръща на ринга, и то в супер зрелище срещу един от най-опасните боксьори в тежка категория - Мариуш Вах. Битката между двамата е за втория по значимост пояс на WBC. 

Също така на ринга ще се качи и Александър Повткин. В последния мач преди битката между Джошуа и Руис, руснакът ще премери сили с Майкъл Хънтър, който до момента има само едно поражене на професионалния ринг, и то срещу Олександър Усик в полутежка категория. Подобно на украинеца, и американецът наскоро смени категорията и се бие при най-тежките. 

Ето и всички мачове, които ще се изиграят в Саудитска Арабия днес (стартират в 17:00 часа българско време): 

Махамадрасул Мажидов - Том Литъл 

Филип Хргович - Ерик Молина 

Дилиън Уайт - Мариуш Вах 

Майкъл Хънтър - Александър Поветкин

Антъни Джошуа - Анди Руис 

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички