ВИДЕО: Моментът, в който всичко за Антъни Джошуа се обърка безвъзвратно


ВИДЕО: Моментът, в който всичко за Антъни Джошуа се обърка безвъзвратно
Снимка: Guliver/GettyImages

15753 0

Светът на бокса онемя в момента, в който Антъни Джошуа загуби световните си титли след технически нокаут в 7-ия рунд. А нищо в началото на мача не предсказваше, че можем да станем свидетели на една от най-големите спортни сензации за 21-и век.

Началото на битката срещу Анди Руис беше по план за вече бившия световен шампион, след като спазваше дистанция с дългите си ръце и подбираше внимателно моментите, в които да отпусне ръката си. Така се стигна до 3-ия рунд, в който Ей Джей показа на какво е способен в самото начало.

Джошуа прати своя съперник в нокдаун с два много тежки удара и феновете в "Медисън Скуеър Гардън" полудяха. Това надъха Джошуа, който захвърли плана си настрана и се хвърли в атака, пропускайки нокаутиращ удар, който обаче го извади и от равновесие. Руис и това чакаше - последва мигновено връщане на нокдауна, а британецът беше в шок.

Джошуа едва се движеше, след като едва се изправи на 8-ото отброяване, а мексиканецът видя трудно движещия се съперник и в края на рунда го прати в още един нокдаун. Това даде предимството на Руис в срещата, а в 7-ия рунд той приключи с шампиона. Вижте нокаута срещу Антъни Джошуа в този материал, а под статията ще видите момента, в който всичко се обърна в мача:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички