ВИДЕО: Двойната серия, която прати Антъни Джошуа в нокаут


ВИДЕО: Двойната серия, която прати Антъни Джошуа в нокаут
Снимка: Guliver/GettyImages

34348 0

Ливърпул може и да спечели Шампионска лига, но голямата новина на деня, а може би и на годината е категоричната загуба на Антъни Джошуа в САЩ. Британският хегемон беше изненадващо прегазен от 121-килограмовия Анди Руис в най-сензационния мач в световния бокс за последните поне 10 години.

Победата на мексиканеца дойде напълно заслужено, след като се възползва от подцецняването на британеца, а след като изпадна в нокдаун рано в 3-ия рунд, Руис буквално прегази Джошуа и на свой ред го прати в два поредни нокдауна в същия рунд. Всичко обаче приключи в рунд №7.

Джошуа точно беше възстановил движението си, но не изпълняваше заръките на треньора си да спазва дистанция. Точно от това се възползва Руис в 7-ата част, когато излезе в бясно темпо на ринга и почна да налага съперника си. Първият нокдаун беше предизвикан след контраатака, при която той вкара първо кроше в тила на Джошуа, а след това осъществи страхотна серия от два прави и кроше в главата на съперника - нокдаун №3. Играта беше подновена, но последва нова канонада от 3 удара, която прати Антъни отново в нокдаун.

Шампионът се изправи, но беше видимо замаян и нямаше представа какво се случи. Съдията се опита да говори с него, но Джошуа не даваше сигнал, че разбира и мачът беше прекратен с технически нокаут в полза на Руис. Ето и какво се случи точно:

ВИЖТЕ ЗАГУБАТА НА АНТЪНИ ДЖОШУА В СНИМКИ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички