ВИДЕО: Когато Уайлдър помля от бой американец с брутални "бомби"!


ВИДЕО: Когато Уайлдър помля от бой американец с брутални "бомби"!
Снимка: Getty Images

2064 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър може и да загуби трилогията с Тайсън Фюри, но несъмнено остава един от най-добрите боксьори в тежка категория и до днес. Бронзовия бомбардировач набра сериозна популярност с изключително мощния си десен удар, който е свалял десетки класни боксьори.

Уайлдър бе в серия от 40 победи на професионалния ринг, когато се изправи срещу Циганския крал в битка, завършила при равен резултат. По-късно американецът добави още две победи на ринга, преди да допусне две последователни поражения от Фюри, които безспорно повлияха и психически на боксьора.

Ако се върнем назад във времето, то ще видим някои знаменити победи на Уайлдър. Такава бе победата му над претендента за титлата на WBC Крис Ареола през юли 2016 година, когато Уайлдър го смаза от бой с брутални удари, които се помнят и до днес. Ареола издържа до осмия рунд, когато бе победен с технически нокаут.

По време на двубоя Уайлдър вкара унищожителни удари за Ареола, а в даден момент дори се гавреше със съперника си, като го остави да му вкарва удари в тялото, показвайки, че по никакъв начин не го наранява. Малко след това последва и убийствен ъперкът, след който само късметът спаси Ареола от нокаут.

Припомнете си един от най-добрите мачове на Уайлдър във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички