ВИДЕО: Антъни Джошуа посочи кой е най-тежкият удар, който е получавал


ВИДЕО: Антъни Джошуа посочи кой е най-тежкият удар, който е получавал
Снимка: Guliver/GettyImages

29254 0

Световният шампион Антъни Джошуа заяви, че най-тежкият удар, който е получавал не е от Анди Руис, въпреки че мексиканецът е единственият с победа срещу Джошуа на професионалния ринг. Ей Джей обаче е категоричен, че най-лошият удар, който е понасял е от Владимир Кличко.

Когато бе запитан от Pound For Pound Podcast, Джошуа отговори: "Кой ме е удрял най-тежко? Да, Кличко. Щях да кажа Руис, но когато той ме удари бе като сътресение в задната част на главата. А когато Кличко ме удари, знаех, че това може да приключи по два начина. Бих могъл или да спечеля, или да остана легнал на гърба си. Нали знаете кога те изнасят на носилка?", отговори британският боксьор.

В крайна сметка Джошуа спря Кличко в 11-и рунд, след като той си размени нокдаун с легендарния шампион. Тогава Джошуа два пъти го свали на земята, но чак при третия път успя да стигне до победата, като Ей Джей си спомни за това: "Този човек е истински звяр, наистина е звяр".

Междувременно Джошуа трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев в следващия си двубой, като той трябваше да се проведе на 20 юни, но заради пандемията бе отложен за 25 юли. Впоследствие отлагането стана за неопределено време. Ако обаче Пулев - Джошуа не се състои през лятото, има опасност въобще да не се състои (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички