В сряда трябва да пристигне в България официалното писмо за мача на Кубрат с Джошуа


В сряда трябва да пристигне в България официалното писмо за мача на Кубрат с Джошуа
Снимка: БГНЕС

4820 0

Джон Уърт, който е адвокат на Кубрат Пулев, обяви много добри новини за българина. Той заяви, че още утре трябва да пристигне писмо в България от IBF да нареди Кобрата да се бие с Антъни Джошуа за световната титла.

"Първо, искам да ви дам малко повече информация за ситуацията с Кубрат Пулев.  Разговарях вчера с президента на IBF, той ме информира, че утре трябва да получим писмо, с което от федерацията нареждат Кубрат да се бие с Антъни Джошуа. Много сме развълнувани, ще имаме 30 дни време за преговори и ако успеем да направим двубоя ще е страхотно, ако не ще стигнем до търг", заяви адвокатът на Кобрата по време на пресконференция за боксовата гала-вечер в спортната зала "Колодрума" в Пловдив на 14 декември, в която Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще играят за международната титла в полутежка категория.

От два дни от лагера на Джошуа дават позитивни знаци за бой с Пулев. По-рано дори обявиха, че искат срещата да се проведе на стадиона на Тонтъм в Лондон, който е с капацитет 60 000. А какъв бе коментарът на Джошуа за среща с българина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички