"Мегасблъсък и Кубрат Пулев не трябва да се пишат в едно изречение"


"Мегасблъсък и Кубрат Пулев не трябва да се пишат в едно изречение"
Снимка: Gulliver/GettyImages

5452 0

Веднага, след като английските медии обявиха, че Антъни Джошуа е готов да се бие с Кубрат Пулев, в социалните мрежи заваляха коментари. В събота вечер Ей Джей си върна шампионските пояси след победа срещу Анди Руис и възможностите за следващ съперник започнаха да се изброяват.

Първоначално от лагера на Джошуа избягваха вариант за среща с българина, но изглежда, че са размислили и британеца не иска да оваканти нито една от титлите си. Феновете в социалните мрежи обаче по-скоро не са особено развълнувани от подобен двубой. Част от тях дори смятат, че световният шампион няма да срещни никаква затруднения срещу Кобрата и ще е сред най-лесните му съперници.

"Мегасблъсък и Кубрат Пулев не трябва да се пишат в едно изречение", пише един от потребителите. "Смятам, че битка с Кубрат Пулев ще е перфектната възможност за Джошуа да си възвърне самоувереността", добавя друг. "Еди Хърн, феновете иска да видят двубой с Усик, а не с Пулев", визирайки се Олександър Усик, който също е официален претендент, но на WBO.  А къде се очаква да се проведе сблъсъка между Джошуа и Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички