След атаките на Уайлдър: Джошуа отвърна по невероятен начин на Дионтей


След атаките на Уайлдър: Джошуа отвърна по невероятен начин на Дионтей
Снимка: Guliver/GettyImages

10021 0

Дионтей Уайлдър разкритикува сериозно стила на Антъни Джошуа по време на победата на британеца над Анди Руис, с която той си върна шампионските пояси на IBF, WBA и WBO в тежка категория на бокса. Всички очакваха много рязък отговор на Ей Джей, но той предприе друга стратегия и се изказа много ласкаво за американеца, който е шампион на WBC. 

Джошуа разкри, че адмирира начина, по който е изградена кариерата на Бронзовия Бомбардировач, и го поздрави за изключителното развитие, което е претърпял като боксьор, в интервю за "Sky Sports". 

"Уайлдър е страшно талантлив боксьор. Изградиха го по отличен и много мъдър начин. Той натрупа много опит през годините, което е ценно за всеки един боксьор. Ако аз бях мениджър на някой с такъв талант, щях да го съветвам да направи колкото се може повече мачове, от които да се учи, защото, когато вече станеш шампион, нямаш право да поглеждаш назад и нямаш право на грешки", разкри Антъни Джошуа

"Въпреки че на Уайлдър му отне малко повече време да стане шампион, за разлика от моето развитие, откакто грабна шампионския пояс, той не е поглеждал назад и се представя все по-добре. Неговият усех и пътят му към върха са невероятни, така че само мога да поздравя него и екипа му за отличната кариера до момента", сподели още британският боксьор.

По време на интервюто си Джошуа не пропусна да коментира и други от конкурентите си в бокса, включително и Кубрат Пулев (какво каза - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама