В колко часа започва боксовият сблъсък Олександър Усик - Даниел Дюбоа?


В колко часа започва боксовият сблъсък Олександър Усик - Даниел Дюбоа?
Снимка: Getty Images

4056 0

В събота вечер (26 август) Олександър Усик ще защитава световните титли - WBA, WBO и IBF, като негов съперник ще е британецът Даниел Дюбоа. Галавечерта ще се проведе в "Тарчински Арена" във Вроцлав, Полша и именно сблъсък между двамата ще е основното събитие.

Усик е непобеден във всичките си 20 битки на професионалния ринг, като постигна две впечатляващи победи над бившия световен шампион Антъни Джошуа. Дюбоа пък ще се бори за първи път за световна титла, като се превърна в задължителен претендент след нокаута му срещу Тревър Браян миналата година.

Усик - Дюбоа по ТВ: Къде да гледаме боя за световните титли при тежките?

Кога трябва да излязат на ринга Усик и Дюбоа?

Очаква се двамата да излязат на ринга след полунощ, като преди това има още сериозни сблъсъци в боксовата галавечер, която също може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

До сблъсъка между двамата се стигна, след като преговорите за бок между Усик и Тайсън Фюри се провалиха.  В крайна сметка Тайсън Фюри прие боксов мач с бившия световен шампион в тежка категория на UFC Франсис Нгану, а Усик беше задължен от WBA да защити титлата си. А само броени часове преди сблъсъка Дюбоа отправи сериозни закани към Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички