В колко часа започва бокс двубоят Олександър Усик - Дерек Чисора?


В колко часа започва бокс двубоят Олександър Усик - Дерек Чисора?
Снимка: Guliver/GettyImages

3404 0

След като пандемията от Covid-19 промени изцяло облика на спорта и провали много зрелищни събития, краят на 2020 година ще ни донесе изключителни емоции в професионалния бокс. И в края на октомври ще станем свидетели на един от най-чаканите двубои в тежка категория, като в Лондон Олександър Усик ще има първия си сериозен тест при най-големите атлети, тъй като ще се изправи срещу ветерана Дерек Чисора. 

Украинецът има 17 победи до момента в кариерата си (13 от тях с нокаут) и нито едно поражение, но все още има много въпроси около това как той ще пасне в тежка категория. Той има 1 мач до момента при най-тежките, като записа колебливо представяне, но и победа с нокаут над Чаз Уитърспуун (отказа на опонента след 7-ия рунд). 

Дерек Чисора от своя страна е врял и кипял в тежка категория и има 32 победи и 9 загуби. Той подобри драстично представянето в последните години и се надява да получи отново шанс да се бие за световната титла. Това е напълно възможно, ако успее да спечели срещу Усик, който в момента е претендент за титлата на WBA, която е притежание на Антъни Джошуа. 

Двубоят ще се проведе в "Уембли Арена" в Лондон, но за съжаление ще е без феновете. Боксовата галавечер на "Мачруум" започва в 20:00 часа българско време, а зрелището Усик - Чисора ще започне в диапазона 00:00 - 00:30, като е последен в програмата. Ето и къде може да гледате сблъсъка Усик - Чисора.  

Можете да следите НА ЖИВО Олександър Усик - Дерек Чисора в Sportlive.bg

Нов метод на депозит в Уинбет: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички