Къде да гледаме боксовото зрелище Дерек Чисора - Олександър Усик?


Къде да гледаме боксовото зрелище Дерек Чисора - Олександър Усик?
Снимка: Getty Images/Gulliver

10379 0

Тази вечер ще се изиграе един от дългоочакваните сблъсъци в професионалния бокс. Дерек Чисора и Олександър Усик, като това може да се окаже последната стъпка за Усик преди евентуален мач за световната титла срещу Антъни Джошуа.

Непобеденият в професионалния бокс Усик ще се изправи срещу първото си голямо предизвикателство в тежка категория, като до момента има 17 победи. Чисора има 32 победи и 9 загуби. Едно от пораженията му бе нанесено от българина Кубрат Пулев през 2019-та.

Рискът за Усик не е малък, като в едва втория си мач в тежка категория украинецът ще се опита да победи един от най-опитните и корави съперници на ринга. Усик напусна полутежка категория като абсолютен шампион, след като спечели всички възможни пояси, а сега се е насочил и към световните титли в елита на боксовия ринг.

Уcик тeжeшe 100 кг нa oфициaлния кaнтaр прeди дългooчaквaнaтa cи биткa. Уcик бe oчaквaнo дocтa пo-лeк oт oпoнeнтa cи, кoйтo e вeтeрaн при нaй-тeжкитe. 116 кг пък заковаха cтрeлкитe, кoгaтo Чиcoрa ce изкaчи нa кaнтaрa.

За съжаление, нито една българска телевизия няма да предава двубоя между двамата, но вие ще може да следите Дерек Чисора - Олександър Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg. Ето и все пак световните канали, които ще излъчват срещата: 

- TVP Sport (Полша) 

- CosmoteSport (Гърция) 

- Sport 1 (Чехия) 

- Sky Sports Box Office

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички