Ухапване за милиони долари! Паяк провали дългоочаквано зрелище в световния бокс


Ухапване за милиони долари! Паяк провали дългоочаквано зрелище в световния бокс
Снимка: Guliver/GettyImages

3392 0

По нелеп начин беше провалено едно от най-големите зрелища, които се очакваха в световния бокс с голям интерес до края на годината. В края на този месец Лондон щеше да бъде арена на мега битката между бившия световен шампион Джоузеф Паркър и преродения боец Дерек Чисора, но новозеландецът беше принуден да се откаже от шанса  да се добере отново до двубой за титла, след като беше ухапан от отровен паяк. 

Новината беше съобщена от промоутъра Еди Хърн, който също се видя в чудо, тъй като трябва да намери опонент на Чисора в близките няколко дни. Официалната причина за отказването на Паркър е "заболяване", но редица медии достигнаха до информацията, че той е бил ухапан от паяк. В следствие на "деянието" на осемкракото насекомо, бившият шампион има сериозно подуване в бедрото, което пречи на нормалната подготовка на боксьора. 

Очаква се до края на седмицата да стане ясен съперникът на британеца в гала вечерта в лондонската зала "О2". Сред основните фаворити за битката са Александър Поветкин, Майкъл Хънтър, Оскар Ривас и Мануел Шар. Междувременно излезе много интересна информация, свързана с Кубрат Пулев. Оказа се, че има вероятност друг българин да се бие с Анди Руис (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички