Агентът на Паркър: Усик да събере повечко фенове и тогава да иска бой с нас


Агентът на Паркър: Усик да събере повечко фенове и тогава да иска бой с нас
Снимка: Getty Images/Gulliver

1494 0

Промоутърът на Джоузеф Паркър, когото Еди Хърн посочи като възможен бъдещ съперник на Александър Усик, заяви, че, за да се стигне до битка, украинецът трябва да си спечели повече фенове и популярност в света на бокса.

"Украинецът е много добър, той е впечатляващ, но той трябва да спечели няколко последователни значими победи и да увеличи феновете си. Само така в мач с него ще има някакъв икономически смисъл, финансова изгода", заяви Дейвид Хигинс.

ПЕТИМА ОТ ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ СА НА ОПАШКАТА ЗА БОЙ С УСИК, ПОВЕТКИН Е СРЕД ТЯХ

"Не е тайна, че във Великобритания Джошуа събира 80-хиляден стадион. А, например, Дилиън Уайт е доказал, че може да събере по-малки арени, например О2 Арена (до 20 000 фенове). Ние не отричаме, че Усик е елитен боец. Но на нас той още не ни е интересен. Интересен ни е боят с победителя от сблъсъка между Дилиън Уайт и Дерек Чисора на 22 декември в Лондон на О2 Арена", каза още промотърът на новозеландеца.

Преди няколко дни Усик защити званието си абсолютен световен шампион в полутежка категория във версиите на IBF, WBA Super, WBC и WBO. Подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички