Обявиха официално кога ще се състои реваншът Уайлдър - Ортис


Обявиха официално кога ще се състои реваншът Уайлдър - Ортис
Снимка: Getty Images/Guliver

3053 0

Световният шампион по бокс в тежка категория Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си на WBC срещу 40-годишния кубинец Луис Ортис. Двубоят между двамата ще бъде в „MGM Grand Garden Arena" в Лас Вегас (САЩ) на 23 ноември и ще бъде повторение на сблъсъка помежду им от 3 март 2018 г. Тогава американецът победи с технически нокаут, запазвайки пояса си и нанасяйки първата и до момента единствена загуба в професионалната кариера на Ортис.

"Съгласен съм с тези, които твърдят, че двубоят ми с Ортис е най-трудният в кариерата ми. Никой не искаше да се бие с него и все още е така. В реванша трябва да съм по-уверен и мотивиран, за да направя това, което трябва. Знам стила му на игра. Това ще направи срещата още по-забавна. Нямам търпение да видя как се опитва да се справи с мен, когато съм в най-добрата си форма", заяви Уайлдър. За последно той победи Доминик Бризийл с нокаут в първия рунд на 18 май.

"Трябва да призная Уайлдър, че се съгласи на този мач. Това показва, че има сърце на истински шампион. Той изобщо не е уплашен да приема опасни двубои, а този е най-опасният от всички. По мое мнение, той е най-добрият в тежка категория, докато някой не го победи. Точното това смятам аз да направя", каза Ортис по повод двубоя. Той победи със съдийско решение румънеца Кристиан Хамър на 2 март в последната си среща. Вижте в този материал с какъв брутален нокаут завърши последният мач на Уайлдър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички