Aнтъни Джошуа говори: Голямата битка на века в бокса за обединение на коланите с Тайсън Фюри


Aнтъни Джошуа говори: Голямата битка на века в бокса за обединение на коланите с Тайсън Фюри
Снимка: Gulliver/Getty Images

3499 0

Световният шампион в тежката категория на бокса Антъни Джошуа говори след победата си над български претендент Кубрат Пулев. Разбира се, той засегна темата, която най-много вълнува боксовия свят - ще предстои ли битка с Тайсън Фюри за обединяване на коланите.

AJ подпита публиката какво смята за подобен сблъсък срещу сънародника му, а всичките привърженици в залата избухнаха в одобрителни овации и викове. Макар и да не отговори напълно директно, той намекна, че ще се случи и по всяка вероятност ще го очакваме скоро.

"Питайте публиката какво искат да видят, срещу кого искат да се бия. Кой иска да се бия срещу Тайсън Фюри през 2021 годин? (публиката избухва). През миналата година, 2019 година, преследвах мачовете, не става въпрос за претендентите и съперниците.

Ако трябва да е Тайсън Фюри, нека, няма разлика за мен. Искам да мисля мач за мач, искам да съм фокусиран. Знам кой съм, готов съм да се бие с всеки, аз съм най-големият шампион. Не мога да се чувствам твърде комфортно, защото идва следващ мач след колко време.

Един след друг, първо Пулев, той опита най-доброто и загуби. Уважение за Тайсън Фюри. Фокусиран съм, стъпка по стъпка. Аз съм боец. За първи път съм в Лондон от две години, хубаво е вкъщи. Радвам се, че съм вкъщи. Благодаря за всичко, мога ли да се прибирам у дома" - заяви Джошуа.

А какво заяви Антъни Джошуа за Кубрат Пулев, след като го победи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички