Фюри: Подготвих се за боксьора с най-здрав удар, а стигнах до най-лесната си победа


Фюри: Подготвих се за боксьора с най-здрав удар, а стигнах до най-лесната си победа
Снимка: Guliver/GettyImages

3118 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри заяви, че е бил разочарован от представянето на Дионтей Уайлдър в реванша им през февруари и смята, че това е един от най-лесните му мачове в кариерата му. Британецът отказа Уайлдър в седмия рунд в Лас Вегас, за да спечели пояса, пращайки в нокдаун на два пъти съперника, преди да принуди от ъгъла на американеца да хвърлят бялата кърпа.

"Ако трябва да бъда честен, бях разочарован от представянето на Уайлдър в онзи мач. Защото аз тренирах за 12-рундова битка във всяко възможно темпо и преминах през Ада 10 поредни седмици на тренировъчния лагер. Бях готов за среща с най-добрия боксьор на планетата, подготвих се за боксьора с най-здрав удар, и бях доста разочарован, защото не получих предизвикателството, което очаквах“, заяви той пред talkSPORT.

"Въпреки че победата ми беше фантастична и се представих на много високо ниво, изглеждаше така сякаш Уайлдър не беше себе си. Може би всички тези оправдания, които направи – някои от тях вероятно са истина. Може би, краката му са омалели от костюма, може би е играл с настинка, може би е имал счупена ръка или кост в гърба, или каквото и да е. Не съм сигурен, защото това не беше този Дионтей Уайлдър, за който се бях готвил. Това не беше животното, за което тренирах всички онези часове в залата".

"Казах преди срещата, че това ще бъде един от най-лесните мачове в кариерата ми, така и се оказа. Вярвам, че това бе един от най-лесните мачове в кариерата ми и на този етап е трудно да бъде постигната толкова убедителна победа при най-тежките. Този боксьор бе световен шампион в тежка категория и защити титлата си 10 пъти, нокаутира всеки един от претендентите за пояса му и бе изненадващо, че загуби по такъв начин от мен – аз съм техничен боксьор, обичам да контраатакувам. Тренирах за абсолютна кралска битка и не я получих, така че да се надяваме, че ще има някои боксьори в категорията, които ще си струват предизвикателството, когато отида на тренировъчен лагер и се подготвя сериозно“, добави Фюри. А кога се очаква да е третият двубой помежду им - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички