Джошуа обяви с кой иска да се бие - Кобрата ще трябва да чака


Джошуа обяви с кой иска да се бие - Кобрата ще трябва да чака
Снимка: Gulliver/GettyImages

4497 0

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа коментира предстоящия му на 13 април мач на стадион "Уембли". Все още не се знае кой ще бъде съперник на британеца в средата на април догодина, като Кубрат Пулев е сред задължителните претенденти, но AJ няма намерение да кани софиянеца за тази среща.

"Готови сме и чакаме договорка с Уайлдър. Имам запазена дата за 13 април догодина и преди това няма да се бия. Очаквам с нетърпение и мача между Чисора и Уайт. Ще бъда там, ще бъде много интересно.

Ще се радвам, ако мога да се измъкна от тренировка, за да отида и да гледам тези момчета. Искам да видя как се бият от различна гледна точка. Бих искал Чисора да спечели, тъй като той е от моите момчета - от северозападен Лондон сме и аз го уважавам. Дилиан също бих искал да спечели, за да се изправя отново срещу него. 

ФЮРИ: СРЕЩНАХ ДЖОШУА НА УЛИЦАТА, ИСКАХ ДА СЕ БИЕМ ВЕДНАГА, А ТОЙ СЕ НАС*А

Това са двете ми възможности, ако пропадне евентуален мач с Уайлдър. Пожелавам успех и на Чисора, и на Уайт", заяви Джошуа.

Вчера пък промоутърът на Чисора и Уайт - Еди Хърн обяви, че двамата ще направят среща-реванш, която ще се проведе на 22 декември в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички