Уайлдър реши съдбата на треньора, хвърлил кърпата в мача с Фюри


Уайлдър реши съдбата на треньора, хвърлил кърпата в мача с Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

2569 0

След поражението от Тайсън Фюри бившият вече шампион на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър беше много недоволен. Той изрази пълно несъгласие с члена на своя щаб Марк Бреланд, който се оказа, че е хвърлил кърпата от ъгъла на американеца, предопределяйки загубата му. В първото си интервю след поражението Бронзовия бомбардировач намекна, че обмисля уволнението на треньора.

Въпреки това, според последните изказвания на американския боксьор, той е обмислил ситуацията и е разбрал защо Бреланд е взел такова решение. Според журналиста на "Yahoo Sports" Кевин Айоле, Уайлдър е взел решение да задържи в екипа си въпросния треньор.

"Аз съм воин. Чувствам се така, както и по време на битка. Ако ми е предопределено да загубя, ще го направя на щит. Обаче разбирам, че моят ъгъл и моят отбор работят за моето добро.Марк Бреланд все още е член на моя отбор. Нашият тим с нетърпение очаква да започне подготовката за реванша", заяви Уайлдър, цитиран от Айоле. До какво обаче боксьорът е докарал своя служител след хвърлянето на кърпата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички