Уайлдър разплакал треньора, хвърлил кърпата, за да прекрати двубоя с Фюри


Уайлдър разплакал треньора, хвърлил кърпата, за да прекрати двубоя с Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

3359 0

Миналия уикенд Дионтей Уайлдър записа първото си поражение в професионалната си кариера, след като загуби реванша от Тайдън Фюри. Малко след двубоя американецът хвърли доста остри обвинения към един от най-близките си в щаба Марк Бреланд. Той тренира Уайлдър , откакто стана професионалист през 2008 година, нов в двубоя срещу Фюри хвърли кърпата, за да спре битката.

Уайлдър беше бесен от решението на Бриланд и заяви, че ще уволни 56-годишния бивш олимпийски шампион. Британският промоутър Спенсър Файрън твърди, че Уайлдър е не е допуснал Бриланд в съблекалнята си, което е разплакало помощник треньора. "Марк Бриланд постъпи правилно и аз го подкрепям. Той е прекрасен човек. Знаете ли, че Бреланд стоеше извън съблекалнята и плачеше? Плачеше, защото Уайлдър беше наредил, да не го пускат вътре", заяви той. 

"Уайлдър е боец на Бреланд, двамата са изградили лични отношения. Той е с него от началото на кариерата и му казват:"Не, не можеш да влезеш в съблекалнята". Виждате ли колко объркани и заблудени са тези момчета?Ако Дионтей Уайлдър не се извини на Марк Бриланд, ще се случи отново и ще е още по-неприятно".

А каква, според Уайлдър, е причината да загуби мача вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички