Кубрат Пулев: Ще победя Джошуа дори и в Лондон


Кубрат Пулев: Ще победя Джошуа дори и в Лондон
Снимка: Getty Images/Gulliver

4815 0

Все още се очаква официалното обявяване на двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, но от щаба и на двамата вече говорят за боя като за сигурен. Кобрата за пореден път обяви, че е уверен в своите възможности и ще победи световния шампион. 

"Най-важното е да взема световната титла. Имам много сила и енергия. Ще победя Джошуа, дори и в Лондон. Много бързо влизам във форма. Не се притеснявам, че ще изпитам болка", каза Пулев пред Нова телевизия. Той се върна и в 2017 г., когато мачът му с Джошуа не се състоя заради контузия на Пулев.

"И тогава, и сега най-важното е да победя, да имаме световен шампион в най-тежката категория", обясни Пулев. За противника си каза, че е опасен съперник, който прави серия удара, взривява, но после му трябва време да се възстанови и почива.

 Боксовият сблъсък между Кобрата и Джошуа би трябвало да се проведе в края на май или началото на юни. "5 месеца са напълно достатъчни, за да се подготвя. След последния ми мач прекъснах сериозните тренировки. Имах нужда от почивка. Влизам във форма много бързо. Трябва да изчистя грешките, които допусках", каза Кобрата.

До 14 февруари от щаба на двамата боксьори ще трябва да обявят официално какво са се договорили. Датата бе променена, след като бе поискано ново отлагане за финализаране на преговорите. Ако случайно двете страни не се споразумеят, тогава ще се проведе търг на сляпо за определяне на най-добрата оферта. А какво ще е разпределението на хонорара между Пулев и Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички