Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: Вижте сумата, поиската от Кобрата, за да се бие с Ей Джей


Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: Вижте сумата, поиската от Кобрата, за да се бие с Ей Джей
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

9244 0

Кубрат Пулев и неговите агенти са поискали хонорар, близък до този на Анди Руис, за мача с Антъни Джошуа за титлата на IBF, разкриха пред “България днес” запознати с преговорите.

В първия мач срещу Джошуа мексиканецът получи твърди 7 млн. долара. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, не е склонен да извади подобна сума и за това се смята, че почти сигурно организаторът на мача ще бъде излъчен на търг.

Преговорите между двете страни продължават вече месец, като днес изтича първоначалният срок, в който мениджърите трябваше да си стигнат ръцете. Те обаче поискаха нова отсрочка и IBF им разреши да продължат преговорите до 14 февруари.

Счита се, че големият проблем са именно финансовите претенции на Кубрат Пулев, както и мястото за провеждане на двубоя. Българинът предлага за домакин турския мегаполис Истанбул, докато Антъни Джошуа настоява да се бие във Великобритания.

По-рано Хърн заяви, че неговият клиент иска да се бие във Великобритания, което не се е случвало година и четири месеца, но българинът натиска мачът да се проведе там, където ще се изкарат най-много пари. Кобрата не остана длъжен и бързо отговори на обвиненията на промоутъра (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички