Уайлдър нарече Фюри "циганин" и го предупреди: Аз съм най-опасният мъж в света


Уайлдър нарече Фюри "циганин" и го предупреди: Аз съм най-опасният мъж в света
Снимка: Getty Images/Guliver

6623 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър продължава словесната битка с британеца Тайсън Фюри преди дългоочаквания мач между двамата на 1 декември в САЩ. Уайлдър предупреди Фюри, че въобще не смята да му позволи да дойде в Америка и да направи каквото и да било.

"През цялата кариера всички твърдят, че съм имал само една ръка. На ринга този път нещата ще бъдат различни. Всички планове, всичко, което сме си наумили, ще бъде захвърлено, както казва Майк Тайсън", закани се Уайлдър.

"Сега е моментът Америка да се събуди и да разбере, че сред тях е най-опасният мъж на земята - точно тук. И не си мислите, че ще оставя някакъв циганин да дойде просто ей така и да развали всичко. Не съм съгласен", добави още американският боксьор.

Победителят от мега сблъсъка в началото на следващия месец в Лос Анджелис по всяка вероятност ще получи възможността да се изправи срещу хегемона в тежка категория Антъни Джошуа. Британецът се очаква да се появи отново на ринга на 13 април.

Междувременно Кубрат Пулев загатна в каква посока смята да се развива след края на своята боксова кариера. С какво обмисля да се занимава Кобрата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички