Кубрат Пулев влиза в политиката?

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев загатна, че може да влезе в политиката в бъдеще. Кобрата бе запитан дали има намерение да се занимава с политика, а неговият отговор бе двустранен.

"И да, и не", отговори Пулев в ефира на "Нова" относно това дали би влязъл в политиката. Кубрат подчерта, че никога не се знае какви промени ще настъпят в бъдеще и не отхвърли възможността да влезе в политическия живот.

Фюри с жесток удар по Джошуа: Страх го е и отказа 80 млн. долара за бой с Уайлдър

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри направи много любопитни разкрития за Антъни Джошуа и как е отказал да се изправи срещу Сио...

Кубрат Пулев е известен с безкрайната си любов към България и патриотичния дух, който носи в себе си. Именно за това не изключва възможността да се занимава с политика, откъдето да се опита да промени държавата към нещо по-добро.

Подобна кариера би напомнила за друга легенда в световния бокс - Виталий Кличко, който дълги години бе на висота в тежка категория, а след това влезе в политическия живот на Украйна. В момента Кличко е кмет на Киев.

Междувременно Кубрат Пулев разкри, че не одобрява снимките на своята приятелка Андреа, които тя публикува в социалните мрежи. Какво още каза Кобрата относно снимките на поп фолк певицата - може да прочетете в този материал.

 

Етикети:

Още по темата

Please select answer!