Уайлдър към Фюри: Удръж на думата си и ми дай шанс


Уайлдър към Фюри: Удръж на думата си и ми дай шанс
Снимка: Guliver/GettyImages

1593 0

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър призова настоящия носител на пояса на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри да му даде реванш, след като го победи в началото на тази година. Двамата имаха уговорка за трети мач помежду си, но наскоро Фюри отказа отново да се изправи срещу Уайлдър, заявявайки, че от лагера на американеца са искали отлагане на сблъсъка няколко пъти.

Впоследствие 35-годишният Уайлдър обвини съперника си, че е сложил "нещо твърдо" в ръкавиците си по време на мача през февруари, на което Фюри отговори, че заради тези думи Уайлдър никога няма да получи нов шанс.

"Време да покажеш, че държиш на думата си и да ми дадеш шанс. Единственото нещо, което искам от теб, е да изпълниш нашата уговорка. Аз ти дадох два шанса, когато не бях длъжен да го правя, и това промени живота ти", написа американският боксьор в Туитър.

Самият Фюри вече обяви, че следващият му мач ще бъде на 5 декември в Лондон, но все още не е ясно кой ще бъде негов съперник. Появиха се информации, че Фюри може да защитава титлата си срещу германец (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички