Уайлдър избухна: Джошуа е проект, купиха му много титли!


Уайлдър избухна: Джошуа е проект, купиха му много титли!
Снимка: Getty Images/Guliver

5059 0

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър избухна срещу Антъни Джошуа. Преди време, когато британецът владееше поясните на WBA, WBO, IBF и IBO, бойците разговаряха за мач помежду си за абсолютната титла в категорията, но след 8-месечни преговори така и не успяха да се договорят. Американецът е убеден, че вината за това е на Джошуа.

"Те създадоха Антъни Джошуа. Създадоха го като проект. От нулата. Знаете, че шампионите се раждат. те не се правят. А него го направиха, по д***лите! Започнаха да го правят по времето на Олимпийските игри, давайки му златен медал. Същото важи и за титлите", заяви Уайлдър, цитиран от boxingnews24.com.

"Просто му купиха колани. Купиха му много титли. Но бедата е там, че подобни подаръци няма да го подготвят за истинските изпитания. Така и стана. Той беше неподготвен за определени моменти от кариерата си. Все още съм готов и искам да му сритам за***ка. Мисля, че отказвайки битка с него, бих ограбил феновете. А това не мога да направя", продължи "Брозновия бомбардировач".

"Така че моят отговор е "Да!". Определено искам битката ни да се състои. Но е нужно да бъда ясно разбран: Наистина ли са готови да го направят, или отново играят някоя от своите игри? Нека се срещнем някъде в Калифорния, да седнем заедно на масата за преговори и да започнем да обсъждаме всички условия.

Сигурен съм, че идеята е отлична. Междувременно имаме някакъв фарс: Шели Финкел изпраща някакви съобщения до Еди Хърн, а самият Джошуа изпраща някакви послания до мен. Какъв, по дяволите, е този цирк?!", завърши американецът.

Наскоро Еди Хърн разкри, че се е свързал с екипа на Уайлдър по повод мач с Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички