Уайлдър: Фюри ме победи с вуду и чрез моя треньор


Уайлдър: Фюри ме победи с вуду и чрез моя треньор
Снимка: Guliver/GettyImages

4380 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър обвини отново скорошния си съперник на ринга Тайсън Фюри в измама по време на техния мач за титлата на WBC. Според него британецът е използвал заклинания, за да го победи и освен това е подкупил треньора му.

"Те не можаха да ме нокаутират дори с магически заклинания. Както казах, треньорът предател Марк Бриланд хвърли кърпата. Знаехме, че Фюри не притежава никаква сила. Той показа своя максимум в този мач. Знаех, че с моето тяло се случва нещо. Почувствах го, когато свалих маската си", заяви американецът, цитиран от "BoxingNews24".

"Фюри вече беше хванат в измама. Той е обикновен мошеник, хванаха го с допинг. Но Вие говорите за човек като мен, който няма никакви нарушения. Прост сила и работна етика. Фюри се надяваше да ме нокаутира във втория или третия рунд, но това "вуду-шмуду" не проработи. Така че се наложи да използват моя треньор", допълни Уайлдър.

Боецът се изправи срещу "Циганския крал" 2 пъти досега. В първия мач двамата завършиха наравно, а във втория Фюри нокаутира съперника си и му отне титлата на WBC в тежка категория. А ето как по-рано Дионтей се закани на Тайсън преди техния трети мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички