Дионтей Уайлдър: Майката на Тайсън Фюри няма да го познае, след като го обезобразя


Дионтей Уайлдър: Майката на Тайсън Фюри няма да го познае, след като го обезобразя
Снимка: Guliver/GettyImages

2326 0

Бившият световен шампион Дионтей Уайлдър отправи страховити заплахи към Тайсън Фюри преди третия меч между двамата на 24 юли в Лас Вегас. Сблъсъкът бе отлаган дълго време, но в крайна сметка арбитражен съд нареди на Фюри да се изправи отново срещу Уайлдър и да заложи пояса на Световния боксов съвет (WBC).

В първото си интервю след обявяването на сблъсъка с Фюри Уайлдър разкри колко силно желае да си отмъсти на британеца за загубата от него през февруари миналата година, която бе първата в професионалната кариера на американеца. "Настроен съм да го нараня толкова лошо, да го обезобразя до такава степен, че майка му да не може да го познае. Искам да го обезглавя, ще бъде предумишлено убийство", каза Уайлдър в интервю за 78SPORTSTV.

"Няма къде да избягаш, няма къде да се скриеш. Трябва да минеш през мен. Аз имам най-тежкия удар в историята на тежката категория. Готов съм да си върна титлата. Имахме договор, той сложи подписа си, даде думата си. Това трябва да се спазва. Искаше да се измъкне от мен по един страхлив начин", допълни американецът, който на практика е причината за отлагането на сблъсъка Антъни Джошуа - Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички