Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану: Ще излъчи ли българска телевизия боксовото зрелище?


Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану: Ще излъчи ли българска телевизия боксовото зрелище?
Снимка: Getty Images

9067 0

Само няколко месеца след епичната програма в "Деня на Страшния съд" - всеки фен на бокса ще бъде зарадван с ново зрелище, което ще се състои в столицата на Саудитска Арабия - Рияд. А едно от лицата от онази паметна вечер ще влезе в нов високопрофилен мач и този път.

Става въпрос за бившия световен шампион при най-тежките Антъни Джошуа. Той зарадва феновете си с ново (старо) лице срещу Ото Валин. Британецът даде заявка, че отново ще проповядва онзи агресивен търсещ нокаута стил, който му спечели толкова привърженици преди години.

А срещу него ще застане Франсис Нгану. Камерунецът направи впечатляваща кариера в ММА, но очакванията към боксовото му представяне не бяха особено завишени. Той обаче шокира всички с това, което показа срещу Тайсън Фюри. Нгану загуби по точки, но се представи повече от достойно, като не бяха едно и две мненията, че дори е заслужавал успеха.

Нгану впечатли срещу Фюри, ще го стори ли и срещу Джошуа?

Мачът между Джошуа и Нгану ще бъде излъчен в България, но не по българска телевизия

Мачът изненадващо бе насрочен за петък (8 март), а не за събота, когато по традиция са боксовите битки. Покрай излъчването на срещата има добра и лоша новина. Лошата е, че тя няма да бъде предавана по българска телевизия, тъй като нито една от тях няма правата за шоуто. Добрата е, че все пак срещата ще бъде излъчена на територията на страната ни.

Стрийминг платформата DAZN ще излъчи Джошуа срещу Нгану

Вече достатъчно познатата у нас стрийминг компания DAZN (линк към платформата) ще предава пряко всяка секунда от галавечерта, която ще се състои в Саудитска Арабия. Както е известно - всички мачове на Антъни Джошуа се излъчван именно от споменатата компания.

За да се насладите на очаквания с голям интерес спектакъл, трябва да имате регистрация и абонамент, като съответно да бъде заплатена такса за гледането на събитието.

Абонаментни планове и цена на "pay-per-view" събитието

Джошуа - Нгану по DAZN

Най-краткосрочното обвързване е за един месец - стандартният план. Той е на цена от 24.99 лева. За самото събитие обаче е създаден пакетът "pay-per-view", който е на стойност от 34.99 лева.

Стрийминг платформата прави жест към своите потребители в България. Ако бъде закупен споменатия "pay-per-view" пакет за събитието, то автоматично първият месец от абонамента става безплатен. Чак за евентуално подновяване след изтичането на 30-те дни ще трябва да бъдат заплатени 24.99 лева, за да бъде удължен с още един месец. При абонамент за 12 месеца пък (годишен) първият е безплатен, а всеки следващ е на цена от 19.99 лева.

ГЛЕДАЙ БОКСОВИЯ МАЧ МЕЖДУ ДЖОШУА И НГАНУ ТУК

Голямото боксово шоу между Джошуа и Нгану ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички