Бивш световен шампион: Пулев вбеси Джошуа, Нгану може да прекрати кариерата му


Бивш световен шампион: Пулев вбеси Джошуа, Нгану може да прекрати кариерата му
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

10322 0

Бившият световен шампион по бокс - Карл Фроч, смята, че битката с Франсис Нгану може да сложи край на кариерата на Антъни Джошуа. Сблъсъкът е насрочен за осми март, след 2 дни.

Защо намесиха името на Кобрата?

"Ако Нгану удари Джошуа в челюстта, както направи с Фюри, Ей Джей ще бъде зашеметен и ще му отнеме години, за да се възстанови. Пулев го вбеси в тяхната битка. Джошуа се боксира, движеше се добре, но след това му отне 4-5 рунда, за да си свърши работата", коментора Фроч пред "Boxing Social".

Нгану може да прекрати кариерата му, смята Фроч

Мачът с Нгану е опасен за AJ

"Той няма да има толкова много време с Нгану. Франсис ще окаже натиск върху него, това е само битка от десет рунда. Това е като демонстративен мач, но затова пък е опасно за Ей Джей. Той трябва да излезе там, за да спечели и да си заработи парите. Това е единствената причина той да води тази битка", продължи бившият боксьор.

"Може да е краят на кариерата му"

"Ей Джей се опитва да получи мач за титлата абсолютен световен шампион срещу победителя от боя Олександър Усик - Тайсън Фюри, но трябва първо да премине през Нгану. Това потенциално може да бъде много лош ход, ако нещата се объркат за него. Защото това може да е краят на кариерата му", завърши британецът. По-рано Джошуа се закани за брутална победа над Нгану. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички